«Όχι στο σημείο μηδέν αλλά … κάτω από το μηδέν!» – Υποστελεχωμένο το Νοσοκομείο Πύργου

Συνδιάσκεψη φορέων διοργάνωσε χθες (11/07/2021) ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου – Ολυμπίας, στο συνεδριακό κέντρο του πάρκου Ξυστρή, για τα προβλήματα που υπάρχουν στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

“Είτε η πολιτεία αναλαμβάνει δράση για να στελεχωθεί με το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό το Νοσοκομείο είτε θα πρέπει όλη η τοπική κοινωνία να αντιδράσει πιο δυναμικά, αφού δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση τόνισαν,” μεταξύ άλλων, σχεδόν όλοι οι ομιλητές. Ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, ανέφερε ότι οι ιατροί του Πύργου μπορούν να προχωρήσουν σε μία ανάλογη κίνηση με αυτή που έκαναν οι γιατροί στην Αμαλιάδα, δηλαδή να προσφύγουν στην δικαιοσύνη, αφού πλέον η όλη κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους για την ζωή των πολιτών του νομού.

“Δεν είμαστε στο μηδέν, είμαστε κάτω από το μηδέν…”.   δήλωσε από την πλευρά της η Αγγελική Σαραντοπούλου, πρόεδρος  του Σωματείου Νοσοκομειακών Ιατρών μιλώντας για την εικόνα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα της Ηλείας.

Συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης, ενώ παραβρέθηκε  ο δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος  η πρόεδρος ιατρικού συλλόγου Πατρών και αντιπρόεδρος του πανελλήνιου ιατρικού συλλόγου κα Άννα Μαστοράκου, ο πρόεδρος του οδοντιατρικού συλλόγου Πύργου κος Αλέκος Γαλανόπουλος , ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Πύργου κος Γιάννης Θεοδωρόπουλος, κ.α.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος