Πύργος: Ζήτησαν αυξήσεις σε συγκέντρωσή τους οι συνταξιούχοι

«Είμαστε στο δρόμο και διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν….» τόνισαν στην χθεσινή συγκέντρωσή τους στην πλατεία του Πύργου οι συνταξιούχοι της Ηλείας.

Ζήτησαν από την κυβέρνηση, να προχωρήσει σε γενναίες αυξήσεις των συντάξεών τους, που έχουν συρρικνωθεί τα τελευταία χρόνια.  Ζήτησαν ακόμη να παρθούν μέτρα για μια καλύτερη υγεία, φαρμακευτική περίθαλψη και να σταματήσουν οι συνεχείς αυξήσεις σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα και σε ενέργεια, που … εξατμίζουν τις συντάξεις.

Πύργος: Ζήτησαν αυξήσεις σε συγκέντρωσή τους οι συνταξιούχοιΜίλησαν ο Λέανδρος Μάκκας, οργανωτικός γραμματέας της ομοσπονδίας ΙΚΑ και  ο Κώστας Γεροπαναγιώτης αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας ΟΑΕΕ, ενώ χαιρετισμό πραγματοποίησαν τα συνταξιουχικά σωματεία του νομού.

Την έναρξη της συγκέντρωσης έκανε ο Βασίλης Πολυζωγόπουλος Γραμματέας του Σωματείου ΙΚΑ Περιφέρειας Αμαλιάδας, ενώ χαιρέτησαν  ακόμη ο Χρήστος Τσαγκάρης, Πρόεδρος ΙΚΑ Πύργου, Άγγελος Κολόσακας, Αντ/δρος Πολιτικών Συνταξιούχων Αμαλιάδας, Νίκος Λοχοβίτης, πρόεδρος ΕΔΟΠ-ΔΕΗ Ν. Ηλείας, Ζώης Ιωάννης, Πρόεδρος συνταξιούχων ΟΑΑΕ Ν. Ηλείας και Αθανάσιος Φωτόπουλος, πρόεδρος συνταξιούχων ΙΚΑ Αμαλιάδας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος