Ρόδος: Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας. Ανέρχεται σε 84 εκ. ευρώ

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από το περιφερειακό συμβούλιο ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας για το 2015, που ανέρχεται σε 84 εκ ευρώ.
Απαντώντας στην κριτική που ασκήθηκε, ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος είπε ότι το 2015 η Περιφέρεια αναγκάστηκε να λειτουργήσει χωρίς λεφτά, μέσα σε συνθήκες οικονομικής και πολιτικής αστάθειας, οι οποίες επιδεινώθηκαν σε κάποια νησιά από το προσφυγικό.
«Κάναμε πολιτική στον τουρισμό και σώσαμε την παρτίδα στα νησιά. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο κάναμε και το γραφείο τελετών, καθώς κανείς δεν ξέρει πόσοι ακριβώς χάθηκαν στα νερά του Αιγαίου προσπαθώντας να περάσουν απέναντι» ανέφερε, για να προσθέσει ότι “μέσα σ όλα αυτά, η κριτική του ΚΚΕ ότι ο προϋπολογισμός είναι αντιαναπτυξιακός, είναι σουρεαλιστική”.
Μάλιστα ανακοίνωσε πως η πολιτική στον τουρισμό θα συνεχιστεί, μ’ ένα
ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί τοπικά και πανελλαδικά περί τα τέλη Ιανουαρίου και θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους, αν δεν υπάρξει κεντρική χρηματοδότηση.
Αναφερόμενος στα οικονομικά της Περιφέρειας, ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος είπε πως υπάρχει τάξη και νοικοκυριό.
«Στις περιπτώσεις που δεν υπήρξε, το σταματήσαμε, ακόμα και αν χρειάστηκε να ακρωτηριαστούμε. Στην περίπτωση ενός συνεργάτη μας, εμείς βάλαμε το μαχαίρι στο κόκκαλο γιατί δεν μπορεί να υπάρχει διαπραγμάτευση και συμψηφισμός σε θέματα ηθικής τάξης» υπογράμμισε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος