Ρόδος: Έξωση σε 40 μισθωτές δημοτικών καταστημάτων

Στην έξωση 40 μισθωτών δημοτικών καταστημάτων, που αρνούνται να καταβάλλουν τα οφειλόμενα μισθώματα, προχωρεί άμεσα η δημοτική αρχή Ρόδου.
Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα ακίνητης περιουσίας, δικηγόρος κ. Δήμος Μουτάφης -με δηλώσεις του στην εφημερίδα «δημοκρατική»- κατέστησε σαφές ότι ακόμη κι αν οι προς έξωση μισθωτές έχουν ενταχθεί σε ρύθμιση, αυτό δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την εκτέλεση των εξώσεων, διευκρινίζοντας πως παρ’ ότι ορισμένοι εξ’ αυτών έχουν προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια για ν’ αναγνωριστεί η ακυρότητα των όρων που περιέχονται στη σύμβαση παρατάσεως μισθώσεων δημοτικών καταστημάτων, η εξωστική διαδικασία, είναι αυτοτελής διοικητική πράξη που δεν αναστέλλεται εξαιτίας των προσφυγών τους αυτών.
Ο κ. Μουτάφης, εξήγησε ότι η δημοτική αρχή δεν εισπράττει από τις συγκεκριμένες μισθώσεις και ότι οι μισθωτές κατά τρόπο καταχρηστικό, ούτε υπογράφουν τις συμβάσεις της μίσθωσης, ούτε και πληρώνουν τα ενοίκια.
Οι οφειλές ορισμένων εξ’ αυτών, έχουν φτάσει μάλιστα σε δυσθεώρητα επίπεδα και θα διεκδικηθούν δικαστικώς από τη δημοτική αρχή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος