Ρόδος- Ν. Βενετοκλή: «Γιορτή για την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη η εκλογική διαδικασία»

Γιορτή για τη Ν.Δ και την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, χαρακτήρισε τη χθεσινή εκλογική διαδικασία η πρόεδρος της Ν.Ε του κόμματος στη Δωδεκάνησο κ. Νατάσσα Βενετοκλή.
«Η Ν.Δ απέδειξε, είπε, ότι είναι μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη» και ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την εκλογή νέου προέδρου.
Ερωτηθείσα εάν οι Νεοδημοκράτες έδειξαν την πόρτα στις ακροδεξιές φωνές του κόμματος, η κ. Βενετοκλή τόνισε ότι η κεντροδεξιά παράταξη χωράει πολλές φωνές, ωστόσο η βασική είναι αυτή του κέντρου.
Αναφερόμενη στον δεύτερο γύρο των εκλογών, που θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου, η πρόεδρος της Ν.Ε διευκρίνισε ότι δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στην πρώτη διαδικασία (έχουν ήδη δημιουργηθεί οι κατάλογοι) και πως οι ψηφοφόροι δεν θα πληρώσουν ξανά το τίμημα των 3 ευρώ.
Εν τω μεταξύ μείζον θέμα δημιουργήθηκε, κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, στ’ Αφάντου.
Ο πρώην βουλευτής κ. Βασίλης Χρύσης κατήγγειλε ότι περιφερειακός σύμβουλος σε συνεννόηση με μέλος της εφορευτικής επιτροπής είχαν λίστα με ψηφοφόρους οι οποίοι δεν κατέβαλλαν τη συνδρομή των 3 ευρώ, προκειμένου το κόστος να καταβληθεί αργότερα από τρίτο πρόσωπο.

Ο πρώην βουλευτής κατήγγειλε ότι πλήττεται το αδιάβλητο της διαδικασίας και με παρέμβαση της προέδρου της Ν.Ε η λίστα αποσύρθηκε.
«Παράνομο μπορεί να μην ήταν, δεν ήταν όμως και ηθικά σωστό» είπε η κ. Βενετοκλή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος