Ρόδος: Την οικονομική στήριξη του ΠΡΟΤΟΥΡ απ’ όλους τους φορείς ζήτησε ο δήμαρχος

Την οικονομική στήριξη του Οργανισμού Προώθησης του Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ) απ’ όλους τους φορείς, ζήτησε χθες ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.
Αφού εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν εγκρίθηκε από τον πρόεδρο του ελεγκτικού συνεδρίου το αίτημα για την επιχορήγηση του ΠΡΟΤΟΥΡ με το ποσό των 200.000 ευρώ, ο κ. Χατζηδιάκος αναφέρθηκε στην τροποποίηση του καταστατικού με την οποία θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους φορείς του τόπου τόσο να μετέχουν στη διοίκησή του, όσο και να εισφέρουν οικονομικά για τη λειτουργία του.
Η πρότασή του, φαίνεται να προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό στις τάξεις των ξενοδόχων, αρκετά μέλη των οποίων απογοητεύθηκαν γιατί δεν δόθηκε, όπως υποστήριξαν, ξεκάθαρη απάντηση για τον τρόπο με τον οποίο θα τακτοποιηθούν άμεσα οι οφειλές του ΠΡΟΤΟΥΡ.
Ο πρόεδρος του ΕΒΕΔ κ. Γιάννης Πάππου τόνισε πως μπορεί να εισφέρει με ποσοστό 1,5% επί των εσόδων του Επιμελητήριου από τη Ρόδο και μόνο, με βασική προϋπόθεση να εισφέρει με ποσοστό 1,5% από τα έσοδά του δηλαδή με 1.000.000 ευρώ και ο Δήμος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος