Ρόδος: Τον εξωθούν σε παραίτηση, αλλά…

«Δεν πρόκειται να παραιτηθώ, όσο κι αν το επιθυμούν κάποιοι».
Αυτό δήλωσε σήμερα -μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου- ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.
«Έχω εκλεγεί με δημοκρατικές διαδικασίες και όσο κι αν προσπαθούν να με απαξιώσουν, δεν θα τα καταφέρουν. Ο κόσμος είναι στο πλευρό μου και με ενδυναμώνει κάθε μέρα».
Σημειώνεται ότι η περιφερειακή αρχή, μετά την επιχείρηση αποδόμησης του χωρικού αντιπεριφερειάρχη, με την αφαίρεση αρκετών αρμοδιοτήτων του, χθες προχώρησε και στην «έξωση» από το γραφείο του.
«Περίμενα να δοθεί εντολή από τον περιφερειάρχη να επανέλθουν τα πράγματα στο γραφείο μου, όπως ζήτησα και εγγράφως, είπε, αλλά αυτό δεν έγινε».
Ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης, που εκπροσωπεί το νομό Δωδεκανήσου, δεν έχει ούτε γραμματειακή υποστήριξη, ούτε σύμβουλο όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.
«Για ξεπεσμό και φθηνά κόλπα εντυπωσιασμού», κατηγορεί τον κ. Χαράλαμπο Κόκκινο η Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας, τονίζοντας σε ανακοίνωσή της ότι «η κοινωνία έχει πολύ σοβαρά ζητήματα με τα οποία έχουμε αποφασίσει ν’ ασχοληθούμε χωρίς να επιτρέπουμε στα παιδιαρίσματα κανενός να μας αποσπούν. Δεν πρόκειται ν’ ασχοληθούμε περαιτέρω με το παραλήρημα του εν λόγω πικραμένου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος