Ερώτηση Αν. Μεγαλομύστακα για την Ορθοπεδική νοσοκομείου Σερρών

Την διακοπή λειτουργίας των τακτικών ιατρείων και χειρουργείων της Ορθοπεδικής Κλινικής αποφάσισαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Σερρών. Το θέμα έφερε στη Βουλή με Ερώτηση του ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αναστάσιος Μεγαλομύστακας.

Όπως επισημαίνει ο βουλευτής ο λόγος που οι γιατροί οδηγήθηκαν στην απόφαση αυτή είναι η δραματική, συνεχιζόμενη, υποστελέχωση του τμήματος, καθώς σε αυτό εργάζονται μόλις τέσσερις (4) ιατροί και ένας (1) ειδικευόμενος, αριθμός που δυστυχώς δεν επαρκεί ώστε να αντιμετωπιστούν επαρκώς τα περιστατικά και να καλυφθούν οι εφημερίες, όλες τις ημέρες του μήνα. Δέον να λεχθεί, ότι η ίδια κατάσταση επικρατεί και στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου.

Η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού, δημιουργεί επικίνδυνες συνθήκες για τους ασθενείς και μια απερίγραπτη καθημερινότητα για τους εργαζόμενους ιατρούς, οι οποίοι με εξοντωτικά ωράρια και πολυάριθμες εφημερίες προσπαθούν να καλύψουν τις τρέχουσες ανάγκες. Ο κ. Μεγαλομύστακας ζητά την άμεση πρόσληψη γιατρών και την ομαλή χρηματοδότηση του Νοσοκομείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος