Νέοι αντιδήμαρχοι σε Ηράκλεια και Εμμανουήλ Παππά

Νέοι αντιδήμαρχοι ορίστηκαν στους δήμους Ηράκλειας και Εμμανουήλ Παππά.Στον δήμο Ηράκλειας ορίστηκαν από τον δήμαρχο κ. Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη, οι κύριοι: Αλέξανδρος Γκάλιος, Οικονομικών – Διοίκησης και Προσωπικού, Βασίλης Σαββίδης Δημοτικής Ενότητας Στρυμονικού, Δημήτρης Χαβαλές Κοινωνικής Μέριμνας και Δημοτικής Ενότητας Σκοτούσσας, Νίκος Μουρατίδης Περιβάλλοντος – Καθαριότητας και Πολιτικής προστασίας και Γιάννης Αβραμίδης Έργων – Υποδομής και Δημοτικής Ενότητας Ηράκλειας. Την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 11 το πρωί θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο για την εκλογή νέου προεδρείου, από την πλειοψηφία θα προταθεί ο νυν πρόεδρος κ. Νίκος Γκόγκας.

Στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά, οι αντιδήμαρχοι που ορίστηκαν από τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Νότα , είναι οι κύριοι : Γιώργος Στώικος Έργων και Καθαριότητας , Μιχάλης Κετσετζής Οικονομικών και Διοίκησης, Αλέξανδρος Χριστοδούλου Αγροτικής και Τοπικής Ανάπτυξης και Αθλητισμού, και Θεοφάνης Δεδούσης Πολιτικής Προστασίας – Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 11 το πρωί θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να εκλέξει το νέο προεδρείο. Από την πλειοψηφία θα προταθεί η κυρία Δήμητρα Πυρίνη.

Την Κυριακή θα συνεδριάσει και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ζίχνης για την εκλογή νέου προεδρείου. Από την πλειοψηφία θα προταθεί για την θέση του προέδρου ο νυν πρόεδρος κ. Παναγιώτης Πολυμέρης. Την Δευτέρα ο δήμαρχος κ. Ανδρέας Δαϊρετζής θα ανακοινώσει τους νέους αντιδημάρχους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος