Νοσοκομείο Σερρών: Νέο κτίριο για την ψυχιατρική κλινική

Με την έγκριση των τευχών δημοπράτησης και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στο ΠΔΕ 2021, με προϋπολογισμό 1.800.000 ευρώ, ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση του έργου «Προσθήκη κατ’ επέκταση Ψυχιατρικού Τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών».

Το νέο κτίριο δυναμικότητας 18 κλινών (8 δίκλινοι και 2 μονόκλινοι θάλαμοι) και ενός δωματίου περιορισμού, θα λειτουργεί υποστηριζόμενο από τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου (διοίκηση, μαγειρεία, πλυντήρια κλπ), ενώ θα έχει ανεξάρτητη είσοδo από τη Ν.Α. πλευρά του.

Νοσοκομείο Σερρών: Νέο κτίριο για την ψυχιατρική κλινικήΣύμφωνα με τον ειδικό συνεργάτη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Ιωάννη Χατζόπουλο, ο εκτιμώμενος χρόνος υπογραφής της σύμβασης ανάθεσης εργασιών είναι ο Νοέμβριος του 2021, με χρονοδιάγραμμα εργασιών τους 18 μήνες.

«Το κτίριο του ΟΚΑΝΑ στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου ολοκληρώθηκε άμεσα το 2020, η προσθήκη κατ’ επέκταση Ψυχιατρικού Τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών επιτέλους δημοπρατείται το 2021 και συνεχίζουμε με την υλοποίηση των εξασφαλισμένων πλέον πιστώσεων 5.450.000 ευρώ για την αναβάθμιση του νοσοκομείου Σερρών μέσω ΕΣΠΑ χάρη στη μεθοδική δουλειά του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή και του επιτελείου του», υποστηρίζει σε ανάρτησή του σε προσωπικό του λογαριασμό ο ειδικός συνεργάτης του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Ιωάννης Χατζόπουλος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος