Π.Ε. Σερρών: Επεμβάσεις βελτίωσης ισόπεδων κόμβων του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου

Σε σειρά επεμβάσεων βελτίωσης της οδικής ασφάλειας σε ισόπεδους κόμβους του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου ευθύνης της προχωρά στο άμεσο διάστημα η Π.Ε. Σερρών.

Η σχετική σύμβαση υπογράφτηκε την περασμένη Παρασκευή μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου και του εκπροσώπου της αναδόχου κοινοπραξίας, για την έναρξη κατασκευή έργου προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.
Πρόκειται να γίνουν επεμβάσεις βελτίωσης στους κόμβους Σκοτούσσας, Ευκαρπίας και Αμφίπολης (στο ύψος του Λέοντα Αμφίπολης – γέφυρα ποταμού Στρυμόνα), θα τοποθετηθεί κατάλληλη κατακόρυφη σήμανση (πινακίδες), ενώ θα πραγματοποιηθεί και κοπή της παρακείμενης αυτοφυούς βλάστησης. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το έργο αναμένεται να υλοποιηθεί σε εννέα μήνες.

Π.Ε. Σερρών: Επεμβάσεις βελτίωσης ισόπεδων  κόμβων του εθνικού και επαρχιακού  οδικού δικτύου«Οι εργασίες ξεκινούν από την Σκοτούσσα, όπου θα κατασκευαστεί ένας κυκλικός κόμβος διαμέτρου είκοσι μέτρων στο κέντρο του κόμβου Σκοτούσσας, καθώς επίσης και τέσσερις νησίδες στους αντίστοιχους κλάδους του κόμβου. Πρόκειται για αναγκαίες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της ασφάλειας των διερχόμενων οδηγών » δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.
Επίσης σύμφωνα με τον κ. Σπυρόπουλο σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στην γέφυρα της Αγ.Ελένης, μήκους 8 μέτρων, ενώ στη φάση της ολοκλήρωσης βρίσκεται η κατασκευή του διαδρόμου προσγείωσης στην Αερολέσχη Σερρών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος