Άνοιξε η Ε.Ο Σερρών – Θεσσαλονίκης, σφοδρή χιονόπτωση

Άνοιξε πριν από λίγη ώρα και διεξάγεται υπό σφοδρό χιονιά η κυκλοφορία για τα ΙΧ η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Σερρών Θεσσαλονίκης. Στο 31ο χιλιόμετρο είχε διακοπεί η κυκλοφορία όταν λόγω σφοδρής χιονόπτωσης τις πρωινές ώρες «δίπλωσαν» δύο νταλίκες με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία προς Θεσσαλονίκη με να διεξάγεται μέσω Αμφίπολης.

Ήδη έχουν μετακινηθεί και οι δύο νταλίκες και έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία για τα ΙΧ. Έντονη είναι η χιονόπτωση σε όλη την Π.Ε Σερρών από νωρίς το πρωί και όλοι οι δήμοι και η Π.Ε είναι σε ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν πιθανά προβλήματα.

Αυτή την ώρα εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται στις περιοχές προς Βροντού και Ορεινή και προς Πρώτη, Ροδολίβους, Μπάφρα και Αγγίστα καθώς και προς Κεφαλοχώρι.

Κλειστά είναι τα δημοτικά σχολεία στην Κάτω Ορεινή, Καστανούσσα, Άνω Πορρόια, Μπάφρα Αχλαδοχώρι και ολοήμερο Ροδολίβους ενώ δεν έχουν πάει στο 11ο δημοτικό οι μαθητές από το Μετόχι και Ξηρότοπο.

Κλειστά είναι τα νηπιαγωγεία στο Μεγαλοχώρι, Αχλαδοχώρι, Καστανούσσα, Πλατανάκια, Άνω Πορρόια, Νεοχώρι Σιντικής, Βαλτερό, Γεφυρούδι, Τριανταφυλλιά Βυρώνεια, Ν.Πετριτσίου.

Χωρίς ρεύμα αυτή την ώρα στη Μπάφρα Ηλιοκώμη, Ορεινή Λαϊλιά και στη περιοχή Βυρώνειας και Αγγίστρου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος