Σέρρες: «Δέματα αγάπης» σε ευάλωτους οικονομικά πολίτες

«Δέματα αγάπης»  ενόψει του Πάσχα θα δοθούν σε ευάλωτους οικονομικά Σερραίους δημότες.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που προέκυψε από τη συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών με την Σερραϊκή Επιχείρηση «Δέσποινας Γεύσεις» και τον επιχειρηματία Γιάννη Δήμου. Τα καλάθια αγάπης θα γεμίσουν με προϊόντα του καταστήματος «Δέσποινας Γεύσεις», προσφορά του ιδιοκτήτη του καταστήματος και θα διανεμηθούν την Μ. Τετάρτη. Στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να συνδράμει στην όλη προσπάθεια, μπορεί έως και την  Μ. Τρίτη, να πηγαίνει είδη που θα ενισχύσουν τα καλάθια, στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Π. Κωστοπούλου 3, Σέρρες.

Τα δέματα αγάπης θα παραδοθούν από τον κ. Δήμου στην πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη την Μεγάλη Τετάρτη, 28 Απριλίου στις  12.30 μμ.  στο κατάστημα «Δέσποινας Γεύσεις» ( επί της οδού Π. Κωστοπούλου 3 ), προκειμένου να διατεθούν άμεσα στους δικαιούχους.

Τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα πρέπει να στηρίξουμε τους συνδημότες μας που βιώνουν δύσκολες στιγμές. Το γιορτινό τραπέζι της Λαμπρής ας γίνει πράξη για όλους!, υποστηρίζει σε σχετική ανακοίνωση η ΚΕΔΗΣ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος