Σέρρες: Ολοκληρώνονται τα έργαστην οδό Κ. Καραμανλή

Ξεκινούν οι εργασίες για την ολοκλήρωση των έργων ανάπλασης της οδού Κων. Καραμανλή από το ύψος της συμβολής Δημοσθένους Φλωριά έως και την συμβολή με την οδό Θεσσαλονίκης, ως συνέχεια των προηγούμενων παρεμβάσεων και ουσιαστικά ολοκληρώνεται στο σύνολό της η διαμόρφωση της οδού Κ. Καραμανλή, από το ύψος του Δημαρχείου έως και την συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης, η οποία ξεκίνησε το 2013 και ολοκληρώνεται εντός του 2018.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 450.000 ευρώ και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε έξι μήνες περίπου.Σέρρες: Ολοκληρώνονται τα έργαστην οδό Κ. Καραμανλή
Τμηματικά θα γίνουν οι απαραίτητες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις π.χ διακοπή της κίνησης από την οδό Ιουστινιανού προς την οδό Δ. Φλωριά σε πρώτη φάση και μετέπειτα των οδών Χρ. Σμύρνης και της συμβολής της οδού Θεσσαλονίκης με την Κ. Καραμανλή για την διευκόλυνση εκτέλεσης των εργασιών.
“Στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και γενικότερα η αναβάθμιση του κέντρου της πόλης, μιας περιοχής η οποία χρησιμοποιείται καθημερινά από τους κατοίκους αλλά και επισκέπτες της πόλης”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα παρουσία του Αντιδημάρχου Έργων Ηλία Γκότση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος