Σέρρες: Παραιτήθηκε ο Α΄Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΣ Δημήτρης Γιαννάκης

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα το πρωί ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Δημήτρης Γιαννάκης μετά από είκοσι χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στον ανώτατο οικονομικό Φορέα της Π.Ε Σερρών.

Το πρωί αποχαιρέτησε συγκινημένος τους συνεργάτες του στο Επιμελητήριο , τονίζοντας πως κλείνει ένας μεγάλος και πολύ σημαντικός κύκλος στη ζωή του.

Σέρρες: Παραιτήθηκε ο Α΄Αντιπρόεδρος  του ΕΒΕΣ Δημήτρης ΓιαννάκηςΟ κ. Γιαννάκης αναφέρθηκε στην πλούσια εμπειρία που έχει αποκομίσει υπηρετώντας τον Επιμελητηριακό θεσμό από το 2001, στον αγώνα που έδωσε με όλους τους κατά καιρούς Προέδρους για την προάσπιση των συμφερόντων των επιχειρηματιών και στην ανάγκη ο θεσμός του Επιμελητηρίου να παραμείνει ισχυρός. Τόνισε δε, πως παρά την απόφασή του θα βρίσκεται πάντα κοντά στο Επιμελητήριο και θα στηρίζει τις δράσεις του.

Σέρρες: Παραιτήθηκε ο Α΄Αντιπρόεδρος  του ΕΒΕΣ Δημήτρης Γιαννάκης
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς ευχαρίστησε θερμά τον Δημήτρη Γιαννάκη για την πολύτιμη προσφορά του στο Επιμελητήριο όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας πως είναι ένας άνθρωπος που αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του στον Επιμελητηριακό θεσμό. Επιπλέον, του ευχήθηκε καλή συνέχεια στη μετέπειτα πορεία του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος