Στα δικαστήρια θα λυθούν οι διαφορές Μπέου-Δούρα για τα αδέσποτα

Ανέβηκαν οι τόνοι και στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο με αφορμή τη συζήτηση επερώτησηw του ΑΛ. Δούρα των Δρόμων Συνεργασίας, για τα αδέσποτα. Ο δήμαρχος επιτέθηκε με προσβλητικές εκφράσεις στον κ. Δούρα, ο οποίος ανταπάντησε ότι οι τοποθετήσεις του δημάρχου απέναντί του διαχρονικά τον θίγουν και ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Όπως είπε χαρακτηρικά,  «ο κ. Μπέος στην προηγούμενη συνεδρίαση χρησιμοποίησε γελοίους σχολιασμούς για το πρόσωπό μου. Δεν γνωρίζει ο Δήμαρχος ότι έχω σώσει ζωές και δε λερώνεται το όνομά μου από τις αναφορές του. Δε νομίζω να έχει την ευθιξία να τα πάρει πίσω. Τον αφήνω στην κρίση των πολιτών. Αυτά που είπε αποτελούν συκοφαντική δυσφήμιση». Ανταπαντώντας ο Αχ. Μπέος τον χαρακτήρισε «φαιδρό και γελοίο» ενώ υπογράμμισε ότι «δεν σας παίρνει να κάνετε ταρζανιές. Αν δεν αντέχετε την πίεση μη μιλάτε. Έχουμε φάρμακο για όλα τα ποντίκια, πόσο μάλλον για ανθρώπους σαν εσένα» με τον κ. Δούρα να του απαντά ότι «θα τα πούμε στο δικαστήριο».

Στην κόντρα παρενέβη και ο Κ. Γαργάλας των Δρόμων Συνεργασίας για να κατηγορηθεί από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και το δήμαρχο ότι κάνει σόου για τις κάμερες . . Μάλιστα στο σημείο εκείνο ο κ. Γαργάλας απευθυνόμενος προς τον κ. Μουλά του είπε μία φράση προκαλώντας την οργή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ο οποίος απευθυνόμενος προς τον κ. Γαργάλα είπε «Μουλάς  άΪντε φτύσε τα μπούτια σου να κάνεις τσουλήθρα. Αυτά κάνει σε κάθε συμβούλιο για να πάρει το χρίσμα από τον Πατσιαντά».

Στη συνέχεια το λόγο ξαναπήρε ο Δήμαρχος Βόλου λέγοντας ότι και στο παρελθόν είχε γίνει παρεξήγηση με την κ. Οικονόμου κι όπως υπογράμμισε «τον σεβασμό τον κερδίζεις δεν τον απαιτείς. Η κ. Κοκκινάκη πήρε ένα μάθημα. Σε αυτήν εδώ την αίθουσα έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα. Κάντε ανοιχτό διάλογο αλλά θα τα ακούτε κιόλας. Σε ότι αφορά εμένα κ. Δούρα, πειράζω πολύ άσχημα. Ο δρόμος του δικαστηρίου είναι ανοιχτός».

Είχε προηγηθεί ενημέρωση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Μπατζιάκα για τις δολιοφθορές στο καταφύγιο, με αποτέλεσμα να διαφύγουν δεκάδες αδέσποτα, η πλειοψηφία των οποίων όμως συγκεντρώθηκε και πάλι. Επιπλέον ανέφερε ότι ενημερώθηκε η αστυνομία, η τεχνική υπηρεσία του δήμου αποκαθιστά τις ζημιές ενώ από  το Μάιο μέχρι σήμερα έχουν στειρωθεί 200 αδέσποτα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος