Αναγκαιότητα το “σύμφωνο αλήθειας” για την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου

“Έχουμε μία ανίκανη και με ιδεοληψία κυβέρνηση και έναν αυταπατεώνα πρωθυπουργό, που καταστρέφουν τη χώρα. Πρέπει να φύγουν”.

Έτσι ξεκίνησε τις καθιερωμένες δηλώσεις της, προς τα ΜΜΕ, απ’ την Τρίπολη, που παρευρέθηκε, χθες το πρωί, η βουλευτίνα της Ν.Δ. (Β Αθηνών), κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, στο περιθώριο της διευρυμένης νομαρχιακής συνέλευσης της ΝΟΔΕ Αρκαδίας.
Αναγκαιότητα το “σύμφωνο αλήθειας” για την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου
Η βασική ομιλήτρια της σύσκεψης αυτής, συνέχισε τις δηλώσεις της:” Η ΝΔ χτίζει το σύμφωνο αλήθειας. Μία συμφωνία με την κοινωνία βασισμένη στην ειλικρίνεια και στο πρόγραμμα”. Τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων τα ερμήνευσε η κ. Ασημακοπούλου ως εξής:” Ο κόσμος γυρίζει την πλάτη του στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτός τον εξαπάτησε. Για να έρθει ο κόσμος στη ΝΔ και πάλι, πρέπει να χτίσουμε το σύμφωνο αλήθειας, να πείσουμε”. Για το εάν επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, υπάρξει ανατροπή του μείγματος της συμφωνίας του 3ου Μνημονίου, η βουλευτίνα της ΝΔ, τόνισε τα εξής:” Η κυβέρνηση αυτή έχει μηδέν αξιοπιστία στο εξωτερικό και για αυτό έχουμε ένα υπερταμείο και έναν κόφτη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει φιλοδοξίες. Θα επιχειρήσει να πείσει τους εταίρους για το άλλο μείγμα της πολιτικής”.
Αναγκαιότητα το “σύμφωνο αλήθειας” για την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου /caption] Σε ερώτηση της ΕΡΤ Τρίπολης, για το εάν αυτό το άλλο μείγμα είναι οι περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικό κράτος και απολύσεις, η κ. Ασημακοπούλου, τοποθετήθηκε ως εξής:” Το δημόσιο έχει ήδη συρρικνωθεί κατά πολύ. Είναι πλέον στον ευρωπαικό μέσο όρο. Εμείς μιλάμε για αναδιάρθρωση με αξιοκρατία, για αξιοποίηση του προσωπικού, για κινητικότητα, για εξοικονόμηση πόρων”.
Στην δεύτερη ερώτηση της ΕΡΤ Τρίπολης για τα συνεχόμενα αιτήματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για παραιτήσεις, η κ. Ασημακοπούλου ήταν ξεκάθαρη:” Το αίτημα θα είναι πολύ δυνατό το φθινόπωρο απ’ τον ίδιο τον απλό κόσμο που θα έχει την υποχρέωση να πληρώνει όλους αυτούς τους φόρους και να αναστενάζει καθημερινά”.
Τέλος, σε τρίτη ερώτησή μας, για το πως σχολιάζει κάποια δήλωση που φέρεται να της πιστώνουν κατά το πρόσφατο παρελθόν (κάλεσμα στους εταίρους να κρατήσουν σκληρή στάση στην διαπραγμάτευση με την κυβέρνηση Τσίπρα), η κ. Ασημακοπούλου, ορθά-κοφτά είπε τα εξής:” Μου αποδίδετε μία δήλωση που δεν έχω κάνει ποτέ”.
Αναγκαιότητα το “σύμφωνο αλήθειας” για την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος