Δεν κατεβαίνει στο νέο πρωτάθλημα χειροσφαίρισης ο Ποσειδώνας Λουτρακίου

Μαύρη ημέρα” σήμερα για τον αθλητισμό της Πελοποννήσου, αφού ο σπουδαίος Ποσειδώνας Λουτρακίου (ομάδα χάντμπολ με σπουδαίες διακρίσεις), με ανακοίνωσή του, γνωστοποιεί την αδυναμία του να κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας ανδρών.

Η επιστολή-γνωστοποίηση της απόφασης του δ.σ. του συλλόγου, έχει ως εξής:”Αγαπητοί φίλαθλοι και μέλη της ομάδας Χειροσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Ποσειδώνα Λουτρακίου σήμερα Σάββατο 16 Ιουλίου 2016 ανακοινώνουμε την αναστολή της λειτουργίας του τμήματος μας για την χρονική περίοδο 2016-2017.Οι λόγοι προφανείς. Τα συναισθήματα επίσης.
Οι σκέψεις μας και οι αναμνήσεις μας αυτά τα 3 χρόνια στην Α1 Εθνική, με Προπονητή τον Κο Γραμματικό και όλους μα όλους τους αθλητές που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια, είναι χαραγμένα στην καρδιά μας και στην ψυχή μας.Που να φανταστούμε την πορεία της ομάδας, από μια επαρχιακή πόλη με 10.000 κατοίκους, με τόσες επιτυχίες.
Που να φανταστούμε τις ιστορικές νίκες και τις μεγαλειώδεις στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη που ζήσαμε δίπλα στην ομάδα. Που να φανταστούμε την έκδηλη αγάπη του κόσμου με μετρήσιμα στοιχεία στον κόσμο της ψηφιακής εποχής. Πραγματικά ήταν μια σπουδαία πορεία. Που να φανταστούμε ότι στο ξεκίνημα της νέας 50ετίας του Συλλόγου θα γράφαμε την δική μας Ιστορία με Χρυσά Γράμματα.
Ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά, όπως και τις υποχρεώσεις. Δεν καταφέραμε να συγκεντρώσουμε δίπλα μας περισσότερους ανθρώπους. Η ευθύνη είναι όλη δική μας. Η πραγματικότητα όμως λέει, ότι όλα στην ζωή έχουν κύκλους και ειδικά στον αθλητισμό.
Εμείς δεν ήμασταν εδώ ούτε για να ωφεληθούμε οικονομικά, ούτε για να ωφεληθούμε πολιτικά. Η προσφορά ήταν το βασικό μας μέλημα, για όλους, που ήταν δίπλα στο τμήμα μας. Για εμάς, έφτασε το σημείο ώστε να τον κλείσουμε. Δεν είναι κακό να κλείνεις τους κύκλους. Κακό είναι να κοροϊδεύεις συνειδητά τους αθλητές σου. Κακό είναι να είσαι αφερέγγυος συνειδητά.
Κακό είναι μην αναγνωρίζεις τις θυσίες των αθλητών. Δεν είναι κακό να κλείνει ο κύκλος. Δεν προδώσαμε, δεν κοροϊδέψαμε, δεν υποτιμήσαμε, δεν κρυφτήκαμε. Με ήθος και με αξίες αντιμετωπίζουμε και αντιμετωπίσαμε τις όποιες δυσκολίες. Προσφέραμε σιγουριά στους αθλητές μας, αγάπη και την αγάπη της ίδιας της πόλης. Προσφέραμε ευκαιρίες στους αθλητές να αναδειχθούν δια μέσω της Εθνικής Ελλάδος και δια μέσω ευκαιριών στο εξωτερικό και στο εσωτερικό.
Οι αθλητές μας πρόσφεραν τον καλύτερο τους εαυτό και εμείς τις καλύτερες συνθήκες για να νιώθουμε ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, όλοι μας, ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.
Ακόμη και την τελευταία στιγμή, οι αθλητές Πέρρος, Κωστακίδης και Τζηράς θα βραβευτούν ως οι καλύτεροι παίκτες στην θέση που αγωνιζόντουσαν. Και αυτό οφείλετε στην προσπάθεια όλων των παικτών, της ομάδας, του συλλόγου και κυρίως στα ίδια τα παιδιά μας.
Γιατί ως παιδιά μας του βλέπαμε και ως παιδιά μας τους αντιμετωπίζαμε ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΥΣ. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, στις υποδομές είναι στην αγκαλιά μας, ώστε να συνεχίσουμε να τους μεταλαμπαδεύσουμε το ήθος και τις αξίες που πρεσβεύει ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ”.

πηγή: aoposeidon-handball.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος