Δίκαιο 2-0 του Παναρκαδικού απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναρκαδικό μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ομάδα της Τρίπολης, κέρδισε δίκαια με 2-0 την υπολογίσιμη Βάρδα και πήρε τους τρεις χρήσιμους βαθμούς κόντρα σ΄ έναν υπολογίσιμο αντίπαλο. Ο Παναρκαδικός έχει τώρα 30 βαθμούς και επτά νίκες στο πρωτάθλημα.
Οι Αρκάδες, προηγήθηκαν στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης, με ψύχραιμο πλασέ του Τέλη Σαλαπάτα και αφού είχε προηγηθεί άψογος συνδυασμός εκδήλωσης επίθεσης και εκμετάλλευσης, προβληματικής αμυντικής αντίδρασης των φιλοξενούμενων.
Το 2-0 έγινε με προβολή (αυτογκόλ) του Ανδριέλου της Βάρδας (68ο λεπτό), σε σέντρα-σουτ του μαχητικού Πούτσι (και εδώ προηγήθηκε λανθασμένη ατομική αντίδραση της ομάδας της Ηλείας).
Ο ΠΑΟ Βάρδας, απ’ το 63ο λεπτό, υποχρεώθηκε να παίξει με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής (2η κίτρινη κάρτα) του Κοκκίνη, σε αντικανονικό παίξιμο σε επιθετικό του Παναρκαδικού που επιχειρούσε να δημιουργήσει υπόσχεση ευκαιρίας.
Δίκαιο 2-0 του Παναρκαδικού απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας
Ακριβώς στην εκπνοή της αναμέτρησης, η Βάρδα, κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι, σε μαρκάρισμα και πτώση ποδοσφαιριστή που είχε εισέλθει ως αλλαγή στο παιχνίδι. Η εκτέλεση του επανορθωτικού λακτίσματος απ’ τον Σαμπανέι, βρήκε τη ρίζα του δεξιού δοκαριού της “πράσινης εστίας” και κάπου εκεί, ολοκληρώθηκε το παιχνίδι.
Ο Παναρκαδικός, ενώπιον 200 φιλάθλων, παρατάχθηκε στην αναμέτρηση με τους Καπετάνο, Πετρόπουλο, Γκρόσιο, Αρώνη, Μπίσια, Κυριακόπουλο, Πούτσι, Δήμο, Σαλαπάτα Τέλη, Καδά και Κολιόπουλο. Ως αλλαγή έπαιξαν και οι Παναγιώτης Σαλαπάτας, Γιουκούδης, Σταθουλόπουλος.

Δίκαιο 2-0 του Παναρκαδικού απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας
Οι φιλοξενούμενοι, ξεκίνησαν το παιχνίδι με τους Καπούταγλη, Καρούτη, Παλιάτσα, Νικολόπουλο, Κοκκίνη, Ανδριέλο, Πολίτη Γ., Βατσή, Γούρμο, Ντόμα και Σαμπανέι. Χρησιμοποιήθηκαν και οι Μητρόπουλος, Καλογερόπουλος και Λούρμπας.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταθόπουλος απ’ την Δυτική Αττική.
Δίκαιο 2-0 του Παναρκαδικού απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος