Δήμαρχος Τρίπολης – Κ. Τζιούμης: “Δύο χρόνα δουλειά παντού”

Με τη συμπλήρωση δύο ετών, ως επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, παρουσίασε συνοπτικά και συγκεκριμένα – σε μετάδοση από το προσωπικό του λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης facebook (live streaming) – το έργο που μέχρι τώρα έχει επιτελεστεί στο Δήμο, σε κάθε σημείο του.

Αναλυτικότερα ανέφερε τα εξής:

“Παρουσιάζουμε σήμερα τα αποτελέσματα, τα ορατά και χειροπιαστά, των προσπαθειών μας, τα αναμφισβήτητα και αυταπόδεικτα, και τις προοπτικές, που αυτά διαγράφουν, για το υπόλοιπο της θητείας μας, για το μέλλον του τόπου μας.

Θεωρώ ότι τα δύο χρόνια της δημαρχίας μου, είναι ένα κομβικό σημείο, είναι χρόνος ικανός να κρίνει κανείς την συνέπεια λόγων και έργων, να εκτιμήσει παραγωγή και αποτελεσματικότητα, να συγκρίνει με το παρελθόν, ώστε να αποτιμήσει, να «βαθμολογήσει», την πορεία μας, την αξία μας.

Μέσα σε πολλές και ποικίλες δυσκολίες, μέσα στις οικονομικές και υγειονομικές συνθήκες που όλοι βιώνετε και γνωρίζετε, νομιμοποιούμαι να ισχυριστώ ότι παρουσιάζουμε έργο, ότι 2 χρόνια κάνουμε δουλειά παντού.

Η δουλειά αυτή φαίνεται στην Τρίπολη και στα χωριά μας, στην καθημερινότητα του πολίτη, στα μικρά και στα μεγάλα (…)”.

Ο δήμαρχος, αναφέρει τα έργα που έγιναν, που γίνονται ή θα γίνουν, ενώ υπενθυμίζει και τις εντάξεις έργων σε διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος