Δήμαρχος Τρίπολης Κ. Τζιούμης: Σε 15 ημέρες ολοκληρώνεται η στατική μελέτη για το κολυμβητήριο της Τρίπολης

“Η νέα στατική μελέτη για τα προβλήματα στατικότητας του κλειστού κολυμβητηρίου της Τρίπολης, προχωρά και θα ολοκληρωθεί στο επόμενο 15νθήμερο. Η μελέτη θα δώσει λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος στο σκελετό της οροφής και γενικότερα, στο σκελετό του αθλητικής δομής”.

Αυτό, τόνισε, σε διαδικτυακή συνομιλία με τους πολίτες, ο δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, με αφορμή το … πάγωμα των έργων της ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου.

“Πρέπει να δούμε πώς θα καλυφθεί το επιπλέον κόστος και για το λόγο αυτό, θα γίνει μία συνάντηση στο αρμόδιο Υπουργείο”, δήλωσε ο δήμαρχος, που αποκάλυψε, ότι ο δήμος, θα φροντίσει, ώστε τα παιδιά που κάνουν αγωνιστική κολύμβηση, να μπορούν να μεταφέρονται σε κάποιο γειτονικό κολυμβητήριο.

Θυμίζουμε εδώ, ότι ήδη για το μεγάλο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου της Τρίπολης, έχει αναδειχθεί εργολάβος, έχει υπογράψει το εργολαβικό, ωστόσο με το που πήγαν τα συνεργεία να εργαστούν, διαπίστωσαν το σοβαρό πρόβλημα με την στατικότητα της οροφής και των λοιπών στοιχείων του σκελετού.

Το κολυμβητήριο, είναι εδώ και καιρό, κλειστό και μάλιστα, έχει αφαιρεθεί το νερό, καθώς επίσης και άλλα κινητά αντικείμενα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος