Ενημέρωση δημάρχου Σπάρτης για τον αγωγό East Med

Tο γραφείo κτηματογράφησης, για τον αγωγό East Med, που λειτουργεί στο Παλαιό Δημαρχείο Σπάρτης, επισκέφθηκε ο δήμαρχος Πέτρος Δούκας.

Ενημερώθηκε για την σύνταξη των κτηματολογικών διαγραμμάτων, όσον αφορά το χερσαίο τμήμα του αγωγού, που είναι να περάσει απ’ τη Λακωνία και το δήμο της Σπάρτης.

Η ανάδοχος εταιρεία, έχει αναλάβει τη σύνταξη των σχετικών κτηματολογικών διαγραμμάτων, για το χερσαίο τμήμα του έργου, από τη Λακωνία έως και τη Θεσπρωτία.

Στο πλαίσιο της υπό εκπόνηση κτηματολογικής μελέτης, για τη διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου, ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες, οι οποίοι έχουν έννομο συμφέρον – εφόσον οι ιδιοκτησίες τους επηρεάζονται από τη ζώνη διέλευσης του αγωγού.

Το γραφείο κτηματογράφησης, για τον αγωγό στο δήμο Σπάρτης, θα λειτουργεί έως και τις 24 Ιουνίου 2022.

Οι ιδιοκτήτες θα συμπληρώνουν έντυπο δήλωσης ιδιοκτησίας και θα προσκομίζουν αντίγραφα τίτλων της ιδικτησίας τους, ενώ θα παρέχουν και όποια πρόσθετη πληροφορία χρειαστεί.

Σύμφωνα με τους μέχρι σήμερα σχεδιασμούς, ο αγωγός East Med, θα διέλθει από τις Τοπικές Κοινότητες: Σπάρτης, Αγίων Αναργύρων, Αγίου Κωνσταντίνου, Αγόριανης, Αλευρούς, Αφυσσού, Βορδώνιας, Γκοριτσάς, Θεολόγου, Καστορείου, Λογγανίκου, Πελλάνας, Περιβολιών Σελλασίας, Σουστιάνων και Χρυσάφων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος