Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σ. Κορινθίας στο νοσοκομείο της Κορίνθου

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο της Κορίνθου, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Κορινθίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι ελλείψεις σε συγκεκριμένες ειδικότητες, παραμένουν στο νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ υπάρχουν εκκρεμότητες και σε άλλα θέματα (καθυστερήσεις στα έκτακτα περιστατικά, πρόβλημα λειτουργίας της παιδιατρικής κλινικής).

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στην επαφή που είχε με τον διοικητή του νοσοκομείου, κατέθεσε πρόταση για ανάληψη της αποκατάστασης των ασθενών covid από το ΚΕΦΙΑΠ.

Επίσης, ζήτησε προσλήψεις, αξιοποίηση του εξοπλισμού της δομής, ενώ στάθηκε αρνητική στις συμβάσεις με τα συνεργεία των εργολάβων.

Η αντιπροσωπεία, ζήτησε την ανανέωση των συμβάσεων του προσωπικού καθαριότητας, φύλαξης και σίτισης, ενώ κάλεσε τους υπεύθυνους, όπως αναλάβουν πρωτοβουλίες για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του νοσοκομείου, μέσω του ΕΣΠΑ και άλλων προγραμμάτων.

Το Νοσοκομείο Κορίνθου επισκέφθηκαν ο βουλευτής της περιοχής Γιώργος Ψυχογιός, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής, Ανδρέας Χασάπης και η αναπληρώτρια συντονίστρια και πρώην βουλεύτρια, Μαρία Θελερίτη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος