Γ.Μπαλάφας: “Τώρα είναι ώρα για δράση και όχι για λόγια”

Καθοριστική τη στάση και θέση των περιφερειακών και τοπικών αρχών στην αντιμετώπιση του φυσικού φαινομένου που έπληξε την Αρκαδία χαρακτήρισε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας ο οποίος σήμερα μαζί με τους κ.κ. Γ.Δέδε, Γ.Γ. Υποδομών και Φ.Κουρεμπέ, διοικητή του ΕΛΓΑ επισκέφθηκαν τις τοπικές κοινότητες που επλήγησαν το Σάββατο και θα κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης τόνισε ότι για την αποκατάσταση των ζημιών θα χρειαστούν 7,5 εκατομμύρια ευρώ, 5 εκ. για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου και 2,5 εκ. για την επανεκκίνηση της αγροτικής οικονομίας.
Ο κ. Μπαλάφας είπε ότι τώρα είναι ώρα για δράση και όχι για λόγια και πως θα υπάρχει συνεχής επαφή για την επούλωση των τραυμάτων.
Ο κ. Δέδες, θα περιμένει την ολοκληρωμένη καταγραφή στα ζητήματα των Δημόσιων Υποδομών προκειμένου να υπάρξει άμεση ανακούφιση των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών.
Ο κ. Κουρεμπές, προέτρεψε τους παραγωγούς να υποβάλλουν τις δηλώσεις ώστε τελειώνοντας η προθεσμία να ξεκινήσουν οι εκτιμήσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος