Η αποβολή του Μπρακαμόντε άλλαξε όλα τα δεδομένα – Αστέρας Βλαχιώτη – Καλλιθέα 1-2 με πρωταγωνιστή τον Ματθαίο Μαρουκάκη

Mε μεγάλο πρωταγωνιστή, τον Ματθαίο Μαρουκάκη (2 γκολ, έφτασε τα 5 φέτος), η Καλλιθέα, κέρδισε στη Σκάλα Λακωνίας, τον Αστέρα Βλαχιώτη με 2-1 και έφτασε τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Παρέμεινε, επίσης, χωρίς ήττα εκτός έδρας, ενώ διαθέτει και την καλύτερη επίθεση στον όμιλο.

Αντίθετα, ο Αστέρας Βλαχιώτη, έμεινε στους 5 βαθμούς, αφού γνώρισε την πρώτη του, εντός έδρας, ήττα.

Ο Μαρουκάκης, σκόραρε στο 8ο και στο 84ο λεπτό της αμφίρροπης και ισορροπημένης αναμέτρησης και αφού, πρώτα, η Καλλιθέα, εκμεταλλεύτηκε ισάριθμα λάθη της λειτουργίας της γηπεδούχου ομάδας.

Ωστόσο, η αναμέτρηση, αλλού κρίθηκε.

Κρίθηκε στην … κουτή αποβολή (2η κίτρινη), του Αργεντίνου Μπρακαμόντε, των γηπεδούχων, στο 63ο λεπτό, που ανέκοψε το επιθετικό ξέσπασα του Αστέρα και που τον ανάγκασε να μεριμνήσει για τη διατήρηση του 1-1, κάτι που τον επιβάρυνε με πολλές υποχρεώσεις.

Η ομάδα του δήμου Ευρώτα, είχε παρουσιάσει, με την έναρξη του β ημιχρόνου, τελείως διαφορετικό – προς το καλύτερο – πρόσωπο, αφού έπαιξε με πάθος και όρεξη και ανταμείφθηκε γι’ αυτό, με το τέρμα (κεφαλιά) του Γιώργου Κορνέζου, στο 51ο λεπτό.

Ωστόσο, η αριθμητική μεταβολή, έφερε – μοιραία – αλλαγή, σε σύστημα και τακτική, με αποτέλεσμα το δεύτερο γκολ του Μαρουκάκη, που έδειξε εκ νέου, την τρομερή αποτελεσματικότητά του.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη, μπορούσε να σώσει την … παρτίδα, στο 91ο λεπτό, όταν και η μπάλα, απ’ την κεφαλιά του Παρασκευά Παλιάτσου, διώχθηκε από αμυντικό της Καλλιθέας, σχεδόν πάνω στην γραμμή τέρματος.

Σπουδαίες ευκαιρίες είχαν οι Αλέξανδρος Καββαδίας (Καλλιθέα) στο 7ο λεπτό και στο 46ο λεπτό, Θεόδωρος Βερνάρδος (Αστέρας) στο 6ο λεπτό.

Καλές ευκαιρίες είχαν οι Κουρτέσης, Παλιάτσος, Βερνάρδρος, των γηπεδούχων, στο 23ο, 29ο και 43ο λεπτό, αντίστοιχα.

Οι δύο ομάδες, ζήτησαν πέναλτι, στο 3ο λεπτό με τον Γιώργο Στούπη η Καλλιθέα και στο 21ο λεπτό με τον Θ. Βερνάρδο ο Βλαχιώτης.

Με αρκετά παράπονα για την διαιτησία του Γιώργου Λάμπρου (Εύβοιας), έφυγε ο Αστέρας Βλαχιώτη.

Δύσκολη η συνέχεια για τους Λάκωνες, αισιόδοξα τα πράγματα για την ομάδα του Γιάννη Τάτση.

– Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αστέρας Βλαχιώτη, θα διεκδικήσει το παιχνίδι στα .. χαρτιά, λόγω ένστασης, που έχει να κάνει με αντικανονική συμμετοχή παίκτη της Καλλιθέας στο παιχνίδι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος