Ισόπαλο (27-27) το ντέρμπι Διομήδης – ΑΕΚ στη Νέα Κίο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Διομήδη Άργους (27-27) στο κλειστό της Νέας Κίου για την 10η αγωνιστική της Handball Premier του 1ου ομίλου.

Στην επιστροφή των γηπεδούχων στην ενεργό δράση μετά από έξι ολόκληρους μήνες, η «Ένωση» αν και βρέθηκε να προηγείται με +6 (3-9), “έπεσε θύμα” έκπληξης στη συνέχεια, αφού οι Αργίτες ανέβασαν ρυθμό και “μάζεψαν” τη διαφορά με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά, όμως, με μπροστάρηδες τους Μπόσκο και Χόγκας ο Διομήδης έφτασε στο +3 (22-19), 10’ πριν τη λήξη. Η ομάδα του Δημητρούλια αντέδρασε, ισοφάρισε σε 27-27, ενώ ο Παπαντωνόπουλος απέκρουσε πέναλτι του Τζηρά, με έξι δευτερόλεπτα να απομένουν στο ρολόι.

Διαιτητές: Κιναντζίδης – Φωτακίδης, Δίλεπτα: 6-4, Πέναλτι: 2/3 – 4/6

Διομήδης Άργους (Χαλκίδης): Τζίμπουλας 3, Μαρκατάτος, Κρεμαστιώτης, Τσιγαρίδας 9, Παπαδημητρίου, Παπαντωνίου, Τσάκαλος 2, Χόγκας 4, Μπόσκος 6, Χαντέλης 1, Σιατιρλής, Μάνθος 2, Κωστούλας, Αναγνωστόπουλος, Μούγιτς.

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Μπάουερ, Αραμπατζής 2, Τζηράς 7, Δομπρής, Νικολαϊδης, Ρέινα, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς 8, Φλορίδο, Κοτσιώνης, Παπαδιονυσίου 1, Νούιτς 2, Αραπακόπουλος, Καλόμοιρος, Μπουνέτα 2, Κεδέρης 3.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος