Καλαμάτα: Αήττητη στην κορυφή η «Μαύρη Θύελλα»

Συνεχίζεται το αήττητο σερί για την Καλαμάτα που επικράτησε 1 – 0 της Επισκοπής στο Δημοτικό Στάδιο, με το εντυπωσιακό γκολ του «Ολλανδομαροκινού» Μπουσμπίμπα στο 8′ με ατομική ενέργεια και σουτ.

Η «Μαύρη Θύελλα» χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοση της, πήρε τους τρεις βαθμούς και παραμένει στην κορυφή της Football League μετά από τρεις αγωνιστικές. Μάλιστα η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν έχει δεχθεί γκολ τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Η Επισκοπή, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα, θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει στις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν αλλά η αστοχία και ο Ταϊρης απέτρεψαν τους παικτες του Γιάσμινκο Βέλιτς στο να τα καταφέρουν.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Τσελεπίδης, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Παναγιώτου, Παυλίδης (75′ Ζαχαρόπουλος), Αναστασόπουλος (46′ Παπατόλιος), Σουμπίνιο (60′ Κέρι), Μπουσμπίμπα (72′ Ηλιόπουλος), Μαρκοφσκι, Αλεξόπουλος (72′ Τριανταφυλλάκης).

Επισκοπή (Βέλιτς): Βουτσελάς, Ανδρικόπουλος, Χρουσιέλ (45′ λ.τ Γεωργούσης), Ανδρέου (67′ Γιαννιώτης), Γιαννούτσος, Πολυχρόνης, Τιάγκο, Παναγιωτίδης, Τσιριγώτης (67′ Τσιόφλιος), Σουμπασάκης (80′ Κουτάντος), Λίμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος