Κατατέθηκε η πρόταση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την φιλοξενία του Ράλι Ακρόπολις

Κατατέθηκε η πρόταση της Περιφέρειας Πελοποννήσου όσον αφορά στη φιλοξενία του Ράλι Ακρόπολις που επανακάμπτει στη χώρα μας.

Την πρόταση κατέθεσε ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, σε συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Μαζί με τον Περιφερειάρχη ήταν ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, και ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η Περιφέρεια της Πελοποννήσου θα είναι τελικά ο κύριος χώρος της διεξαγωγής του Ράλι Ακρόπολις. Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη, εάν τελικά, διεξαχθούν οι αγωνιστικές διαδρομές στην Πελοπόννησο, τότε η Κορινθία και εν μέρει η Αργολίδα, θα έχουν ουσιαστικά κέρδη στο κομμάτι του τουρισμού.

Επίσης, γνωστοποίησε, ότι η Περιφέρεια θα διαθέσει 150.000 ευρώ, ενώ θα συνδράμει και όπου ενδεχομένως χρειαστεί. Επίσης εκπρόσωπος απ’ την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην συντονιστική επιτροπή του αγώνα, θα είναι η Άννα Καλογεροπούλου, αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος