“Η λύση να έχει προοδευτικό πρόσημο” δηλώνει η Κ. Φαρμάκη

Σε εξέλιξη οι διεργασίες για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς και των αποκεντρωμένων οργάνων του ΠΑΣΟΚ σ’ όλη τη χώρα.

“Η λύση να έχει προοδευτικό πρόσημο” δηλώνει η Κ. ΦαρμάκηΜε αφορμή την χθεσινή Νομαρχιακή Συνέλευση του Κινήματος στην Τρίπολη, εν’ όψει και των εσωτερικών εκλογών, η Κατερίνα Φαρμάκη (πρώην βουλευτής Κορινθίας και νυν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής), μίλησε στα μέλη της Νομαρχιακής για το πολιτικό αφήγημα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για την αναγκαιότητα στήριξης του έργου της Φώφης Γεννηματά. Δήλωσε χαρακτηριστικά:” Είμαστε όλοι ήρωες που επιλέξαμε να κρατήσουμε το Κίνημα ζωντανό. Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να γίνει και πάλι πλειοψηφική δύναμη. Αυτό θα επιτευχθεί με την ανασυγκρότηση των αποκεντρωμένων οργάνων μας και με την πολιτική πρόταση που θα στηρίζεται σε θετικό πρόσημο. Πρέπει να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο, να πούμε αλήθειες, να ορθώσουμε πολιτικό λόγο χωρίς θολότητα”.

“Η λύση να έχει προοδευτικό πρόσημο” δηλώνει η Κ. ΦαρμάκηΚαι συνέχισε: ” ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Σε τίποτα δεν διαφέρουν. Ο ένας δαιμονοποιεί τον ιδιωτικό τομέα, ο άλλος (ΝΔ), μιλάει για θολές μεταρρυθμίσεις, για πογκρόμ διώξεων, για αξιολόγηση αμφίβολης λύσης που όλα αυτά θα διχάσουν την κοινωνία”.

Η κ. Φαρμάκη, κατέληξε ως εξής:” Μόνο μέσα απ’ την πολιτική θα έρθουν οι λύσεις. Μπορούμε να δώσουμε ελπίδα στους νέους, αρκεί να οργανωθούμε και να μεταδώσουμε την προοδευτική πρότασή μας. Παλεύουμε να δικαιωθούμε, αλλά και να δείξουμε ποια είναι η άλλη λύση”.

* Η χθεσινή συνέλευση έγινε για να κατατεθούν οι υποψηφιότητες εν’ όψει των εσωτερικών εκλογών του Κινήματος που είναι να γίνουν στις 26 Ιουνίου.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος