“Μαγική βραδιά” για Αστέρα Τρίπολης

“Όσο οι Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καυμενάκης έχουν την υγεία τους, ο Αστέρας Τρίπολης θα μεγαλουργεί και θα γράφει ιστορία”.

Αυτό δήλωσε απ’ το βήμα της εκδήλωσης της περασμένης Παρασκευής, ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ Αστέρας, κ. Γιώργος Μποροβήλος, χαιρετίζοντας την “μαγική βραδιά” που οργανώθηκε για να παρουσιαστεί η νέα φανέλα, ο μεγάλος χορηγός και τα νέα αποκτήματα της ομάδας.
“Μαγική βραδιά” για Αστέρα Τρίπολης
“Ο Αστέρας δεν έχει ταβάνι, επιστρέφει δυνατός και αποφασισμένος να πετύχει αυτά που όλη η Ελλάδα θαύμασε τα προηγούμενα χρόνια”, δήλωσε ο κ. Μποροβήλος.
“Μαγική βραδιά” για Αστέρα Τρίπολης <img src=”https://ertnewsdev.oryx.gr/wp-content/uploads/2016/08/ASTERAS-3-300×225.jpg” alt=”OLYMPUS DIGITAL CAMERA” width=”300″ height=”225″ class=”size-medium wp-image-472604″ /
Η όλη δράση έγινε έξω απ’ την μπουτίκ της ομάδας και εκτός της φανέλας, των παικτών και του χορηγού, υπήρξαν και διάφορες άλλες εκπλήξεις και δρώμενα, που άρεσαν στον κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση-παρουσίαση.
“Μαγική βραδιά” για Αστέρα Τρίπολης
“Μαγική βραδιά” για Αστέρα Τρίπολης
“Μαγική βραδιά” για Αστέρα Τρίπολης
<img src=”https://ertnewsdev.oryx.gr/wp-content/uploads/2016/08/ASTERAS-8-300×225.jpg” alt=”OLYMPUS DIGITAL CAMERA” width=”300″ height=”225″ class=”size-medium wp-image-472615″ /
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος