Μεταφορά του 3ου trail Φανερωμένης Χιλιομοδίου

Μεταφέρεται για την Κυριακή 18η Απριλίου η διεξαγωγή του 3ου trail Φανερωμένης Χιλιομοδίου. Σε αυτή τη ρύθμιση προχώρησαν οι οργανωτές, ο Αλέξανδρος Αθανασόπουλος, «οικοδεσπότης» και διαχειριστής της Freeland Adventure camp, ο τοπικός Δασικός Συνεταιρισμός και το Σωματείο Εθελοντών Περιβάλλοντος – Πυροπροστασίας «Soste to» εκτιμώντας τις νέες συνθήκες που επιβάλλουν η εξέλιξη της πανδημίας, τα νέα μέτρα πρόληψης/προστασίας, κοκ. Τότε, δλδ στις 18 Απρ, διαφαίνεται δυνατή η διεξαγωγή!

Οι οργανωτές παράλληλα ευχαριστούν όλους όσους πραγματοποίησαν την εγγραφή τους. Ο αριθμός τους ξεπέρασε τις προσδοκίες!!! Όλοι θα λάβουν τις επόμενες ώρες ενημερωτικό e-mail. Εντός αυτού ανάμεσα στα άλλα με «κλικ» σε ειδικό link όσοι επιθυμούν ακύρωση εγγραφής/επιστροφή χρημάτων μπορούν να την πράξουν γρήγορα και εύκολα.

Η ηλεκτρονική «πύλη» εγγραφών θα ανοίξει και πάλι εντός Μαρτίου. Θυμίζουμε εδώ την προκήρυξη: https://www.facebook.com/trialchiliomodi/posts/2871980976391728?__tn__=K-R) Ακολούθως έχετε τα λινκ με όσα συνέβησαν στους αγώνες του 2019, εδώ: http://www.runningnews.gr/item.php?id=40317 και του 2020 εδώ: https://www.facebook.com/trialchiliomodi/videos/2ος-trailφανερωμενης-χιλιομοδιου-23-02-20/2781833405237308/.

Tο επερχόμενο 3ο trail αφιερώνεται στην τεράστια ηθοποιό μας Ειρήνη Παπά – Λελέκου.

TRAIL Ημιμαραθώνιος Φανερωμένης Χιλιομοδίου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος