Ναύπλιο: Ποιητική εκδήλωση ενάντια στον πόλεμο – Συλλογή βοήθειας για τους Ουκρανούς πρόσφυγες

Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου οργανώνει την αντιπολεμική “εκδήλωση ποίησης ΕΝΑΝΤΙΑ στον πόλεμο ” απόψε 8-9 στο Βουλευτικό του Ναυπλίου.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τον ΔΟΠΠΑΤ και τον Δήμο Ναυπλίου με τη συμμετοχή του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας, του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας και του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου.

Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στέλνει αντιπολεμικό μήνυμα και εκφράζει την συμπαράστασή του στον Ουκρανικό και όλους στους πληττόμενους από πόλεμο λαούς με την δημιουργική performance ποιημάτων για τα δεινά του πολέμου και την αξία της ειρήνης από φοιτήτριες και φοιτητές του Τμήματος, τιμώντας συγχρόνως την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου), την παγκόσμια ημέρα Ποίησης (21 Μαρτίου) και την παγκόσμια ημέρα Θεάτρου (27 Μαρτίου).

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν με δημιουργικό τρόπο μαθήτριες και μαθητές του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας, του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας και του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κωστούρος.

*Ως έμπρακτη βοήθεια στους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία, κατά την εκδήλωση θα συλλεχθεί, επίσης, η προσφορά σας σε φάρμακα που θα σταλούν μέσω της ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου». Τα είδη προς συλλογή αναγράφονται παρακάτω και θα παραληφθούν κατά την είσοδό σας στο κτίριο.

Επίσης, μπορείτε να υποστηρίξετε τις δράσεις φιλοξενίας Ουκρανών προσφύγων της ΜΚΟ “Κιβωτός του Κόσμου” με κλήση ή SMS «Ουκρανία» στο 19828΄΄τονίζουν οι διοργανωτές σε ανακοίνωση τους.

ΦΩΤΟ:ERTNEWS.GR

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος