Νίκη πρόκριση για κορασίδες του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

Σημαντική εκτός έδρας νίκη – πρόκριση με 3-0 σετ πέτυχε η ομάδα κορασίδων του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης απέναντι στην «γηπεδούχο» ομάδα της ΓΕ Ναυπλίου. Μια αναμέτρηση που συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση της Αρκαδικής ομάδας η οποία με εξαίρεση το ξεκίνημα, ήταν καλύτερη φτάνοντας δίκαια στο θετικό αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά το ξεκίνημα του 1ου σετ βρήκε τον ΑΣΠΕΤ «μουδιασμένο» στο παρκέ με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 15-7 και 21-16.

Στο φινάλε του 1ου σετ ο ΑΣΠΕΤ με εντυπωσιακή αντίδραση, γύρισε το ματς και με επί μέρους 3-10, έφτασε στην κατάκτηση του με 24-26.
Στη συνέχεια η ομάδα της Τρίπολης μπήκε καλύτερα και συντηρώντας ένας προβάδισμα 3-4 πόντων έφτασε στην επικράτηση με 21-25 για το 0-2.

Τέλος στο 3ο σετ η ομάδα του ΑΣΠΕΤ και έχοντας και το ψυχολογικό αβαντάζ, προηγήθηκε με 8-16 και 9-20, φτάνοντας με άνεση στην κατάκτηση και του 3ου σετ 13-25 για το 0-3.

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου | 21/03/2022.

ΣΕΤ: 25-27 (1ο | 29’), 21-25 (2ο | 26’), 13-25 (3ο | 21’).

ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (Κωνσταντίνα Διαμαντή): Κοντοσταθάκου, Σόφου, Δρακούλη, Ζαφείρη, Καραγιάννη, Σαββοπούλου, Μπελίτσου, Πριόβολου Ιολ., Πριόβολου Ηλ., Μορέττα, Ρέντα.

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Χρονόπουλος): Χρονοπούλου Ι., Σιάννα, Πετροπούλου, Καραλέκα Μαρ., Καραλέκα Αν., Μητσοπούλου, Σούντρη, Πρωϊμάκη.

Το Σάββατο (26/03) η ομάδα κορασίδων του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης αγωνίζεται εκτός έδρας στο Άργος επί του ΣΦΠ Ίρις, ομάδα που και αυτός εκτός από την ομάδα της Τρίπολης έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους για την επόμενη φάση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος