Όλα άλλαξαν – προς το καλύτερο – μετά το 80ο λεπτό και Αστέρας Βλαχιώτη – Ιάλυσος Ρόδου 1-1

Τα πάντα στο δημοτικό στάδιο της Σκάλας, του δήμου Ευρώτα Λακωνίας, ανάμεσα στον Αστέρα Βλαχιώτη και τον Ιάλυσο της Ρόδου, κρίθηκαν, μετά το 80ο λεπτό της αμφίρροπης και ισορροπημένης αναμέτρησης.

Και ενώ ο αγώνας, βάδιζε προς το τέλος του και δύσκολα κάποιος θα μπορούσε να διατηρήσει στη μνήμη του όλα όσα είχαν γίνει μέχρι τότε, ήρθαν τα 2 γκολ που έδωσαν άλλη όψη στην αναμέτρηση αυτή.

Στο 84ο λεπτό, ο νεαρός Τάσος Παπουτζίδης, σκόραρε από κοντά και ώθησε όλους τους Αστέρα να πιστέψουν ότι έφτασαν στο τρίποντο μετά από καιρό.

Όλα άλλαξαν – προς το καλύτερο – μετά το 80ο λεπτό και Αστέρας Βλαχιώτη – Ιάλυσος Ρόδου 1-1
Στ. Ζορμπαλάς

Ο Ιάλυσος, που δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή του, που είχε όμως σοβαρότητα αγωνιστική πειθαρχία και σωστή εφαρμογή πλάνου, βγήκε γρήγορα μπροστά και μπόρεσε με τον ικανό Χρήστο Χατζησάββα (είχε μπει και αυτός ως αλλαγή στο παιχνίδι), να ισοφαρίσει σε 1-1 και να αποφύγει μία 2η συνεχόμενη ήττα.

Η ομάδα του όρμου Τριάντα Ρόδου έδειξε μετά το 1-0 ότι ξέρει να ανταποκρίνεται και να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις, αφού δεν πτοήθηκε και με γρήγορες μεταβάσεις στην επίθεση, έφτασε στο γκολ.

Ο Βλαχιώτης πλήρωσε και την απειρία του. Στα τελευταία ματς, δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί έξυπνα και ώριμα τα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων, με αποτέλεσμα να χάνει βαθμούς, που βάσει ποιότητας και εμφάνισης θα μπορούσε ήδη να τους έχει καρπωθεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος