Π. Νίκας: “Μετά τον κορονοϊό πρέπει να δούμε τον χάρτη υγείας στην Πελοπόννησο”

“Η κατάσταση στην Πελοπόννησο δεν είναι και η καλύτερη. Υπάρχουν περιοχές, όπως η Αργολίδα που δεν έχουν καν Νομαρχιακό Νοσοκομείο. Δεν υπάρχει ούτε ένα ακτινοθεραπευτικό μηχάνημα στα νοσοκομεία της Πελοποννήσου και οι καρκινοπαθείς για να κάνουν μια συνεδρία πρέπει να ανέβουν στην Αθήνα. Και αυτό δε μας τιμά” τόνισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Καλαμάτα, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην διάρκεια της οποίας έκανε εκτεταμένη αναφορά σε ζητήματα που αφορούν στον τομέα υγείας στην Περιφέρεια.

“Είμαστε σε δύσκολη φάση και την επόμενη μέρα, μετά τον κορονοϊό, πρέπει να καθίσουμε όλοι και να δούμε με προσοχή τον χάρτη της υγείας στην Πελοπόννησο, για την υγεία του λαού μας και για την υγεία όλων μας” πρόσθεσε ο κ.Νίκας.

Ο περιφερειάρχης, τόνισε, ότι η Περιφέρεια, στήριξε με εκατοντάδες εκατομμύρια, τον εθνικό αγώνα εναντίον της covid-19, τόσο μέσω της ενίσχυσης των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τα μέτρα αποτροπής της πανδημίας, όσο και μέσω της συνδρομής της στον δημόσιο τομέα υγείας, με την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, αλλά και αναλώσιμων που διατέθηκαν στα νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος