Παρέμβαση Γκιόλα για το Κέντρο Υγείας Λυγουριού

Με έγγραφο του, προς τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Γκιόλας, ζητάει όπως ανακληθεί απόφαση παραχώρησης βιοχημικού αναλυτή του Κ.Υ. Λυγουριού, στο ΠΕΔΥ Τρίπολης.

Ο κ. Γκιόλας, αναφέρει ότι το εν λόγω Κέντρο Υγείας, προσφέρει υπηρεσίες σε μεγάλο αριθμό κατοίκων της Αργολίδας και της Τροιζηνίας κι όχι μόνο δεν πρέπει να αφαιρείται απαραίτητος εξοπλισμός, αντιθέτως, επιβάλλεται περαιτέρω ενίσχυση, σε μέσα του Κ.Υ. που θα αξιοποιήσει το άριστο προσωπικό που διαθέτει.
Η επιστολή καταλήγει ως εξής:” Παρακαλώ, συνεπώς, να επανεξετάσετε την απόφασή σας, πρωτίστως για να μη στερηθεί η περιοχή του απαραίτητου εξοπλισμού του Κ.Υ. Λυγουριού και δευτερευόντως για να μη συμβούν και κάποιες απρόβλεπτες ή και ανώμαλες καταστάσεις από όσες σας αναφέρω, γεγονός που δεν είναι επιθυμητό, αλλά όχι απίθανο να συμβεί από τους πολίτες της περιοχής που αντιμετωπίζουν τόσα σωρευμένα προβλήματα και δεν εννοούν να στερηθούν έστω και το παραμικρό από το υπάρχον και απαραίτητο”.

φωτό: ερτ (βιβλιοθήκη)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος