Προχωρά η αποκατάσταση του οδικού δικτύου στο δήμο Λουτρακίου

Σύμφωνα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι έτοιμο να προχωρήσει το έργο που αφορά στην αποκατάσταση των βραχοπτώσεων, για την άρση της επικινδυνότητα του οδικού δικτύου του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων,  προϋπολογισμού 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι ζημιές είχαν προκληθεί, βασικά, από τις έντονες βροχοπτώσεις του Μαρτίου 2017 και του Σεπτεμβρίου 2018. Όπως αναφέρει ο δήμος, “σε συνέχεια της συνάντησης του Υφυπουργού, Νικόλαου Ταγαρά, με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών,  Γιώργο Καραγιάννη, συζητήθηκε η ανάγκη επιλογής αναδόχου για την εκτέλεση του έργου και τέθηκε το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης για το αμέσως επόμενο διάστημα”.

Προχωρά η αποκατάσταση του οδικού δικτύου στο δήμο ΛουτρακίουΟ δήμαρχος, Γεώργιος Γκιώνης, δήλωσε πως, «πρόκειται για μία είδηση ιδιαίτερα σημαντική για τον Δήμο μας. Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τις ευχαριστίες μου στον Νίκο Ταγαρά, καθώς συνέδραμε καθοριστικά για να ξεκινήσει επιτέλους ένα τόσο απαραίτητο έργο για την ασφάλεια του οδικού δικτύου της περιοχής μας. Με την ολοκλήρωση του έργου, τίθενται επιτέλους και οι βάσεις για την επαναλειτουργία του καταστήματος στους Καταρράκτες».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος