«Πρωινή διαδρομή στην επικαιρότητα Πελοποννήσου»

– Έκπτωση έως και 30% στους λογαριασμούς της ΔΕΗ με αναδρομική ισχύ από 1 Ιανουαρίου 2018 για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών στους 4 Νομούς της Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Μεγαλόπολης και τον Δήμο Μεγαλόπολης Αρκαδίας θα εφαρμοστεί με νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης. Στο θέμα αυτό αναφέρεται ο Πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο Twitter. Πρόκειται για 133.000 καταναλωτές στη Δυτική Μακεδονίας στη Δυτική Μακεδονία και 8000 στο Δήμο Μεγαλόπολης. Υλοποιείται η δέσμευση για έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών. Θα ισχύσει αναδρομικά από 1-1-2018 ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

– Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναλαμβάνει μια ακόμη καίρια και στρατηγικής σημασίας πολιτική πρωτοβουλία. Ιδρύει την πρώτη Περιφερειακή Ενεργειακή Κοινότητα στην Ελλάδα με στόχο να δώσει ώθηση στην αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας αλλά και της χώρας γενικότερα.

– Με ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης ενημερώνει ότι άμεσα ξεκινάει το έργο της διαχείρισης και μεταφοράς των απορριμμάτων του Δήμου στο Μεγαβούνι.

– Συνεδριάζει στις 20:00 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης. Θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα.

– Για δεύτερη φορά στο Δ. Διαμέρισμα Αθήναιου ασυνείδητοι θανάτωσαν σκύλους και γάτες με φόλες στην πλατεία του χωριού. Στο σημείο όμως υπάρχουν κάμερες και ίσως το υλικό που έχουν καταγράψει, φανερώσει τον δράστη ή τους δράστες.

– Σε άμεση κάλυψη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Πειραιά – Κρήτη με τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα προχωρά από σήμερα το υπουργείο Ναυτιλίας με το πλοίο ΙΟΝΙΣ.

– Ένας άνδρας με αναπηρικό αμαξίδιο έκανε βόλτα στην παραλία Λουτρακίου όταν ξαφνικά βρέθηκε στη Θάλασσα. Περαστικοί βούτηξαν στο νερό, τον έβγαλαν έξω και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Κορίνθου σε κρίσιμη κατάσταση. Λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

– Τάφους χωρίς καντήλια και βάζα με λουλούδια πεταμένα στο χώμα άφησαν άγνωστοι δράστες από το νεκροταφείο Κορίνθου.

Δέσποινα Αρσένη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος