“Πρωινή Διαδρομή” στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

-Επίσκεψη στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Μάνη Λακωνίας πραγματοποίησε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος. Συναντήθηκε και συζήτησε με τους πατριώτες του αλλά και με εκπροσώπους της πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και τους Εργαζομένους στο Κ.Υ.

-Με την τηλεδιάσκεψη θα συνεδριάσει την Πέμπτη το Δ.Σ της Β. Κυνουρίας. Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 το απόγευμα.

-Η Γ.Γ. για θέματα Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης Αναστασία Γκίκα εκπροσώπησε την κυβέρνηση στην εκδήλωση εορτασμού της Μάχης της Δραμπάλας στο Άκοβο Μεγαλόπολης την Κυριακή.

-Το κινητό πολυιατρείο του Χαμόγελου του Παιδιού θα βρίσκεται από σήμερα έως το Σάββατο στην κεντρική πλατείας της Σπάρτης για προληπτικούς, ιατρικούς ή οδοντιατρικούς ελέγχους στα παιδιά.

-Με ιδιαίτερη λαμπρότητα οι γιατροί θα τιμήσουν αύριο και μεθαύριο την μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ι. Ναό του Προφήτη Ηλία στην Τρίπολη.

-Το σωματείο εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες οργανώνει συλλαλητήριο την Πέμπτη στις 19:00 το απόγευμα στην Τρίπολη.

-Κεκλεισμένων των θυρών θα συνεδριάσει το Δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης αύριο στις 19:00 το απόγευμα.

-Το σωματείο Ξυλουργών Αργολίδας οργανώνει συλλαλητήριο την Πέμπτη στις 19:00 το απόγευμα στην πλατεία Καποδιστρίου στο Ναύπλιο.

Σύνταξη : Δ.Αρσένη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος