Πρωτοβουλία Δήμου Τρίπολης για τη μεμονωμένη εξόφληση των δημοτικών τελών

Η δημοτική αρχή της Τρίπολης, θέλοντας να διευκολύνει – όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση – την καθημερινότητα των πολιτών και λαμβάνοντας υπόψη, τις συνθήκες που βιώνουν οι πολίτες, εξαιτίας των υψηλών τιμολογίων στο ηλεκτρικό ρεύμα, γνωστοποιεί μία πρωτοβουλία που έλαβε.

Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώνει, ότι παρέχεται η δυνατότητα, σε όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, για όσο διάστημα ισχύουν οι έκτακτες συνθήκες, να καταβάλλουν στον δήμο Τρίπολης, τα δημοτικά τέλη που χρεώνονται στους τρέχοντες λογαριασμούς κατανάλωσης ρεύματος, ανεξάρτητα εάν θα εξοφλήσουν το αντίτιμο του ρεύματος στον εκάστοτε πάροχο που είναι συμβεβλημένοι.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι, η προσκόμιση φωτοτυπίας του λογαριασμού κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και η εξόφληση θα γίνεται με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας στο Τμήμα Ταμείου.

Η Οικονομική Υπηρεσία, θα αναλάβει την υποχρέωση ενημέρωσης των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας, για τις εξοφλήσεις των δημοτικών τελών, προς αποφυγή ενδεχόμενου διπλοχρέωσης στην έκδοση των επόμενων λογαριασμών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος