Σ. Παπαδημητρίου: “Εκτελούν όλα τα έργα Παυλή χωρίς καμία μνεία σ’ αυτόν…”

Για το συνολικό κόστος της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων επί δημαρχίας αειμνήστου Δημήτρη Παυλή, σε σύγκριση με το τωρινό της δημοτικής αρχής Κώστα Τζιούμη, μίλησε, σε συνέντευξη Τύπου, ο τέως αντιδήμαρχος, Σωτήρης Παπαδημητρίου.

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Παυλή, παρέθεσε αριθμούς, που κατ’ αυτόν, αποδεικνύουν τον ισχυρισμό του, για αυξημένη δαπάνη της νυν δημοτικής αρχής, σε σχέση με το παρελθόν, ενώ απάντησε και σε ερωτήματα που του έθεσε ο δήμαρχος της Τρίπολης.

Συγχρόνως, έβαλε ερωτήματα προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Γιώργο Λαγό, πάνω στο θέμα των αδέσποτων, ενώ κατηγόρησε τη δημοτική αρχή, για εκτέλεση έργων, που είναι σχεδιασμένα και προωθημένα απ’ την προηγούμενη διοίκηση, χωρίς αυτό σήμερα να αναφέρεται.

Ο κ. Παπαδημητρίου αναφερόμενος στο θέμα των απορριμμάτων δήλωσε πως: “ενώ ο κ. Λαγός έλεγε προεκλογικά ότι έχουν χώρο για την μετά Άγιο-Βλάση εποχή, με μεγάλη ευκολία πήγαν στο Μεγαβούνι, σε πρόχειρη δεματοποίηση, όπου θυμούνται όλοι την πρότερη εχθρότητά τους στο έργο στο χώρο αυτό”

Όσον αφορά στο πρόγραμμα για τα Αδέσποτα, “ενώ ακόμα φωνασκούν και λένε ότι δεν βρήκαν τίποτα, έχουν ήδη παρκάρει γύρω στα 200 ζώα εκεί” ενώ για τον στόλο μηχανημάτων ο κ. Παπαδημητρίου επεσήμανε πως “ενώ ο κ. Λαγός έλεγε ότι τα μηχανήματα που αποκτήσαμε και εμπλουτίσαμε το στόλο, δεν έκαναν, τώρα φωτογραφίζεται μαζί τους. Εκτελούν όλα τα έργα Παυλή χωρίς καμία μνεία σε αυτόν αλλά με αλλαγές κατά το δοκούν(…). ”

Ο Σωτήρης Παπαδημητρίου, κατέληξε, λέγοντας:

(…) “Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι πολιτική καριέρα. Εδώ ότι κάνεις και ότι λες, το βρίσκεις μπροστά σου” (…).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος