Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τρίπολης ο Γ. Μιχαλακόπουλος

Στην Τρίπολη βρέθηκε σήμερα ο Αρκάδας ηθοποιός, Γιώργος Μιχαλακόπουλος, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τρίπολης.

Ο απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν και καθηγητής στο Εθνικό Θέατρο και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ήταν τιμώμενο πρόσωπο απ’ τους διοργανωτές του Φεστιβάλ.
Συζήτησε ζωντανά με το κοινό και κατέθεσε εμπειρίες απ’ το έργο του και απ’ τα όσα πέρασε την περίοδο της δικτατορίας. Τον υποδέχθηκε ο διευθυντής του Φεστιβάλ, κ. Σπυρόπουλος, ενώ ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Παυλής, τον ευχαρίστησε για τα όσα έχει προσφέρει στην τέχνη του κινηματογράφου, αλλά και στην Τρίπολη.
Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τρίπολης ο Γ. Μιχαλακόπουλος
Ο άνθρωπος που ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το ΚΕ.Θ.Ε.Α., ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Φεστιβάλ, τους υπεύθυνους του Δήμου, αλλά και τους κατοίκους της πόλης και υποσχέθηκε αμέριστη υποστήριξη σ’ ότι και να σχεδιάσει στο μέλλον ο Δήμος για τα κινηματογραφικά του δρώμενα.
Ο ιδρυτής του Θεάτρου Σάτιρας, παρακολούθησε το “εκείνος και εκείνος” (σατιρική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο ΕΙΡΤ την περίοδο της Χούντας, σε σενάριο Κ. Μουρσελά και με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον αείμνηστο Βασίλη Διαμαντόπουλο) και συμμετείχε έτσι και αυτός, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αρκαδικής πρωτεύουσας.
Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τρίπολης ο Γ. Μιχαλακόπουλος
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος