Συγκέντρωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έξω από την 124 ΠΒΕ Τρίπολης

Παράσταση διαμαρτυρίας, έξω απ’ την κεντρική πύλη της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης Τρίπολης, πραγματοποίησε ομάδα ατόμων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με αίτημα τα δικαιώματα των νέων στρατευμένων.

“Διεκδικούμε να μην αυξηθεί η θητεία στον στρατό ξηράς, να παρθούν άμεσα, ουσιαστικά μέτρα πρόληψης και προστασίας των στρατευμένων απ’ την πανδημία, να δοθεί έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους στρατευμένους, να αξιοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα, ασφαλή εμβόλια για να προχωρήσει ο εμβολιασμός των στρατιωτών, να δοθούν άδειες και οι έξοδοι των στρατιωτών, να γίνονται δωρεάν και συχνά, διαγνωστικά τεστ”, δήλωσαν – μεταξύ άλλων – οι ομιλητές της δράσης.

Συγκέντρωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έξω από την 124 ΠΒΕ Τρίπολης
Στ. Ζορμπαλάς

Η συγκέντρωση της Τρίπολης, εντάχθηκε στις πανελλαδικές δράσεις του κόμματος, αφού του ΚΚΕ και η ΚΝΕ, είχαν εξαγγείλει, παρόμοιες δράσεις σε πολλά στρατόπεδα της χώρας.

Στις δηλώσεις τους, οι ομιλητές, έβαλαν και άλλα θέματα, όπως αυτά, της αποδέσμευσης της χώρας απ’ το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., του κλεισίματος των βάσεων, της κατάργησης των ειδικών σωμάτων της Αστυνομίας, αλλά και της απόσυρσης των μέσων και μέτρων, που έχουν να κάνουν με τις διαδηλώσεις και τις πορείες των πολιτών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος