Συνάντηση Γ. Ανδριανού με τη νέα διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τη νέα διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Γεσθημανή (Μάνια) Κασνακτσόγλου με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της.

Συνάντηση Γ. Ανδριανού με τη νέα διοικήτρια του Νοσοκομείου ΑργολίδαςΟ κ. Ανδριανός  δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Εξέφρασα τη βεβαιότητά μου ότι σε συνεργασία με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, τον Αναπληρωτή Διοικητή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου και ιδιαίτερα με το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό, το ΓΝ Αργολίδας θα ανταποκριθεί με πλήρη επιτυχία στις αυξημένες προκλήσεις της πανδημικής κρίσης.

Και βεβαίως ζήτησα στη Διοικήτρια να μεταφέρει για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες μου στο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό των δύο νοσηλευτικών μονάδων του Νοσοκομείου, στους άνδρες και τις γυναίκες που τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με την πανδημία και με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση υπηρετούν τη ζωή και την υγεία.

Τέλος, συζητήσαμε το όραμα της δημιουργίας ενός σύγχρονου νοσοκομείου για την Αργολίδα, έναν στόχο ύψιστης προτεραιότητας που συμφωνήσαμε ότι πρέπει να προωθήσουμε με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος