Β. Κικίλιας: Συστράτευση για την γρήγορη πολιτική αλλαγή

“Πρέπει να υπάρξει άμεση πολιτική αλλαγή για το μέλλον της χώρας. Σας καλώ σε συστράτευση και σε εγρήγορση”. Αυτό δήλωσε, χθες το απόγευμα, απ’ την Τρίπολη και απ’ την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., κ. Βασίλης Κικίλιας (επίσημος προσκεκλημένος και βασικός ομιλητής της εκδήλωσης).

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, ο κ. Κικίλιας είπε, μεταξύ άλλων τα εξής:” Στα χρόνια της κρίσης κυριάρχησε το εύκολο (π.χ. “λεφτά υπάρχουν”, “θα σκίσω το μνημόνιο”, “μυστική τεχνολογία και ομόλογα Ανατολής”). Εύκολη λύση για έξοδο απ’ την κρίση δεν υπάρχει. Λύση πάντως υπάρχει. Μείωση του ΕΝΦΙΑ, μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων, μάζεμα των δημοσίων δαπανών, επενδύσεις, δυναμικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων”.
Β. Κικίλιας: Συστράτευση για την γρήγορη πολιτική αλλαγήΚαι κατέληξε: “Μιλήστε σε όλους τους Έλληνες. Το όνειρο της ελληνικής οικογένειας είναι να δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά να “επιχειρήσουν”, να “δημιουργήσουν” στον ιδιωτικό τομέα και όχι να περιμένουν πρόσληψη στο δημόσιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φτιάξει κυβέρνηση αξίων και θα επιχειρήσει να αποκαταστήσει την σχέση “κοινωνίας-πολιτικής”. Δύο μόνο πράγματα υποσχόμαστε και τίποτα άλλο. Σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ και μείωση απ’ το 29 % στο 20% του φόρου στις επιχειρήσεις”.
Β. Κικίλιας: Συστράτευση για την γρήγορη πολιτική αλλαγή* Στην εκδήλωση, εκτός του Γραμματέα κ. Κατσίπου, χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής Αρκαδίας, κ. Κώστας Βλάσης και η κ. Εύη Τατούλη.
* Αίσθηση και λαβή για ποικίλο σχολιασμό, προκάλεσε η δημόσια τοποθέτηση (αναφορά για πράξεις πολιτικών και σχόλιο για δηλώσεις του νέου προέδρου των ΗΠΑ) του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαντινείας-Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα.
* Καταγράφουμε επίσης και το γεγονός ότι ο Μητροπολίτης, ζήτησε απ’ τους παρευρισκόμενους, να τραγουδήσουν όλοι μαζί τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.
Β. Κικίλιας: Συστράτευση για την γρήγορη πολιτική αλλαγή
Β. Κικίλιας: Συστράτευση για την γρήγορη πολιτική αλλαγή
Β. Κικίλιας: Συστράτευση για την γρήγορη πολιτική αλλαγή
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος