Το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης Δημητσάνας στις “Ευρωπαϊκές Ημέρες Χειροτεχνίας”

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Χειροτεχνίας (6-11/4), με θέμα «Υλικά εν δράσει», διοργανώνοντας διαδικτυακά εργαστήρια για ενήλικες.

Στις 9 Απριλίου και απ’ τις 4.30 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακό εργαστήρι κατασκευής κοσμήματος, με τίτλο ”trash pop art”.

Με πρώτη ύλη τα μάλλινα νήματα, που άλλοτε χρησιμοποιούνταν στα διάσημα αρκαδικά υφαντά, οι «Στρίγκλες εν δράσει», καθοδηγούν τους συμμετέχοντες, να δημιουργήσουν τα δικά τους ευφάνταστα κοσμήματα και να τα διακοσμήσουν με ανακυκλώσιμα υλικά της επιλογής τους.

Για τη συμμετοχή, μπορεί κάποιος να στείλει e-mail, στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη διεύθυνση ymy@piraeusbank.gr, γράφοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Οι 50 πρώτοι κάθε εργαστηρίου, θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν οδηγίες για τα υλικά και την εισαγωγή τους στα διαδικτυακά εργαστήρια.

*Οι Ευρωπαϊκές Ημέρες Χειροτεχνίας (www.journeesdesmetiersdart.fr), καθιερώθηκαν ως ετήσιος θεσμός, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και γιορτάζονται κάθε άνοιξη, από το 2002.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος