Τρίπολη: Ο σοσιαλισμός στο επίκεντρο του 47ο φεστιβάλ της ΚΝΕ – Οδηγητή

“Δεν πάει άλλο με μία πολιτική που μετρά τη ζωή του λαού ως κόστος, την υγεία ως κόστος, την παιδεία ως κόστος. Σήμερα, με βάση αυτό που ακούγεται για την ακρίβεια που έρχεται, εμείς, το ΚΚΕ, είμαστε εδώ για να δείξουμε στον κόσμο το δρόμο που υπάρχει. Πρέπει εμείς οι ίδιοι να απαντήσουμε στα θέματα αυτά. Ο ίδιος ο λαός θα πρέπει να δώσει τη λύση”.

Τρίπολη: Ο σοσιαλισμός στο επίκεντρο του 47ο φεστιβάλ της ΚΝΕ – ΟδηγητήΑυτό, μεταξύ άλλων, δήλωσε στην ΕΡΤ Τρίπολης, ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, βασικός ομιλητής στο 47ο φεστιβάλ της ΚΝΕ – Οδηγητή, στην Πλατεία Άρεως της Αρκαδικής πρωτεύουσας.

Και συνέχισε: “Συζητάμε με τον κόσμο, θέλουμε να συζητήσουμε και με αυτούς που δεν είναι μαζί μας, όμως μπορούν να ακούν αυτά που λέμε. Αυτός είναι ο στόχος του φεστιβάλ της νεολαίας. Στην τελική μας εκδήλωση, στην Αθήνα, η τρίτη ημέρα θα είναι αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη. Το ΚΚΕ είναι βαθιά ριζωμένο στους αγώνες. Έχει δεσμούς αίματος με τον λαό και αυτοί οι δεσμοί πρέπει να συνεχιστούν και σήμερα, με τις νέες γενιές”.

Τρίπολη: Ο σοσιαλισμός στο επίκεντρο του 47ο φεστιβάλ της ΚΝΕ – ΟδηγητήΤο πρόγραμμα του φεστιβάλ, περιελάμβανε, την ομιλία του Κυριάκου Ιωαννίδη, συναυλία από νεανικό συγκρότημα και την έκθεση με θέμα: “Αλήθειες και ψέματα για το σοσιαλισμό”.

Επίσης, λειτούργησε βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής, μαθητικό στέκι, ενώ έγινε και συλλογή ειδών για τους πυρόπληκτους της Κάτω Γορτυνίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος