Β. Κυνουρία: Μαυροβούνιο και Κύπριο απέκτησε ο Πήγασος

Τον Μαυροβούνιο power forward Pavle Milic και τον 24χρονο γκαρντ, Κύπρο Σέπο, από την Κύπρο ανακοίνωσε ο Πήγασος Θυρέας στα πλαίσια ενίσχυσης της ομάδας της Βόρειας Κυνουρίας για την συμμετοχή της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία μπάσκετ των Ανδρών.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση των δύο παικτών:

«Ο ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ο.ΘΥΡΕΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μαυροβούνιου power forward Pavle Milic.
Ο Pavle Milic είναι γεννημένος στις 13/10/1997 και την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με επιτυχία στην δεύτερη κατηγορία της χώρας του,με την φανέλα της OKK Montenegro Niksik ,με τον ίδιο να έχει κατά μ.ο.10,3 πόντους ,με 60% στα δίποντα και 33% στα τρίποντα,με 6,6 ριμπάουντ,2,3 ασσίστ 1,5 κλεψίματα και 1,3 κοψίματα ανά παιχνίδι .
Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Pavle Milic στην μπασκετική οικογένεια του Πηγασου και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!
Pavle, welcome!».

«Ο Κύπρος Σέπος είναι το νέο απόκτημα για τον ΠΉΓΑΣΟ ΑΟ ΘΥΡΕΑΣ. Ο νεαρός γκαρντ γεννήθηκε το 1998, με ύψος 1,93 διεθνής με την Κ18 της Κύπρου. Έχει περάσει με επιτυχία από τον Μαντουλίδη και έπαιξε σημαντικό ρόλο σε ομάδες της Α’ κατηγορίας Κύπρου όπως η Ανόρθωση, ο Απόλλωνας Λεμεσού, ο ΑΠΟΕΛ, η ΕΝΑΔ και η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες !!!».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος