Αναφορά Παπανάτσιου για την συντήρηση δασικού οδικού δικτύου της Σκοπέλου

Κοινοβουλευτική Αναφορά κατέθεσε η Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΠΣ κα Κατερίνα Παπανάτσιου προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας την επιστολή του Δήμου Σκοπέλου, που αφορά στο πολύ σημαντικό θέμα της συντήρησης του δασικού οδικού δικτύου της Σκοπέλου.

Ο Δήμος Σκοπέλου, όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της Βουλευτή, με την επιστολή του αιτείται την άμεση χρηματοδότησή του προκειμένου να προβεί στην συντήρηση των 26 δασικών δρόμων δεκάδων χιλιομέτρων του νησιού. Ο Δήμος Σκοπέλου επισημαίνει ότι το ποσό των 43.300 ευρώ που έχει λάβει για τις ανάγκες της δασοπροστασίας δεν επαρκεί, ότι το νησί καλύπτεται κατά 80% με πεύκα και ενόψει της θερινής περιόδου είναι απαραίτητο να συντηρηθεί άμεσα το οδικό δίκτυο.

Η κα Παπανάτσιου ζητά με την αναφορά της από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να εξεταστεί και να ικανοποιηθεί το αίτημα του Δήμου Σκοπέλου, για την άμεση χρηματοδότησή του, ώστε να ξεκινήσουν οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης του δασικού οδικού δικτύου του νησιού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος