Ο “Πρωτέας” με μηχανήματα του στρατού για νησιά

Αποπλέει ο “Πρωτέας” από το λιμάνι του Βόλο για τις Σποράδες στις 16:00, μεταφέροντας μηχανήματα του Στρατού που θα συνδράμουν στον αποχιονισμό και τεχνικούς που μεταφέρουν υλικό ακόμη και στύλους, στην προσπάθεια που γίνεται να αποκατασταθούν οι ζημιές στο δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ειδικότερα στο επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτεύς» που κατέπλευσε στο λιμάνι του Βόλου στις 13.00 και θα αποπλεύσει με έκτακτο δρομολόγιο προς τις Σποράδες στις 4μ.μ., επιβιβάστηκαν οκτώ γκρέιντερ και JCB της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών και της 111 Πτέρυγας Μάχης με τους χειριστές τους, για να συνδράμουν στην προσπάθεια αποχιονισμού των δρόμων στα δύο νησιά.

Επίσης για τα νησιά αναχωρεί κλιμάκιο τεχνικών της ΔΕΔΔΗΕ με όχημα που μεταφέρει στύλους και άλλο υλικό απαραίτητο για την αποκατάσταση των βλαβών, καθώς και ένα περιπολικό της Αστυνομίας.

Στο μεταξύ, κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Βόλου από την Αλόννησο το επιβατηγό υδροπτέρυγο «Ερατώ», που μετέφερε 15 επιβάτες. Το σκάφος όμως δεν απέπλευσε για τα νησιά, λόγω της χαμηλής ορατότητας και των δυσμενών καιρικών συνθηκών στις Σποράδες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος